Visa Application
Visa Claimed
Visa Unclaimed
Schengen Countries
Passport Information
Travel Insurance
Visa Period
   
Monako Vize Evrakları

 Monako

En az 6 ay geçerli pasaport.
Ortak Schengen vize sistemine dahildir.
Vize başvuruları Fransız konsolosluğuna yapılmalıdır.
Konsolosluk aracı kurum ile işlem yapmaktadır.(İstanbul vize ofisi)
İlk kez Schengen vizesi alacak yolcular başvurularını şahsen gerçekleştirmelidir.

 Ticari Vize

  1. Eksiksiz olarak doldurulmuş ve imzalanmış vize başvuru formu. (Evli olanlar için eşler ile ilgili bilgiler mutlaka doldurulmalıdır)
  2. 2 adet arka fonu beyaz vesikalık fotoğraf.(Biometrik fotograf kesinlikle kabul edilmemektedir.)
  3. Şirketin antetli kağıdına dilekçe yazılmalıdır. Dilekçe şirketin imza sirkülerinde yetkili bir kişi tarafından imzalanmalı ve imza sahibinin adı ve soyadı açıkça yazılmalıdır.
  4. Gidilecek ülkedeki şirketten antetli kağıda kaşeli ve imzalı davetiye veya iş gezintisi ile ilgili bilgi içeren bir yazı alınmalıdır.
  5. Şirketin imza sirküleri fotokopisi .
  6. Yurtd www.ciprofloxacin500mgantibiotics.com/ ciprofloxacin 500mg ışında geçerli minimum 30.000 Euro teminat limitli sağlık sigortası poliçesi. (Almak istenen vize süresi kadar sigorta yaptırılmış olmalıdır.)
  7. Uçak bileti rezervasyon detayları.
  8. Şirket faaliyet belgesi fotokopisi(İTO veya İSO). Faaliyet belgesi en fazla altı ay önce alınmış ve her altı ayda bir yenilenmiş olmalıdır.
  9. Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi.
  10. Vergi levhası fotokopisi
  11. SSK işe giriş bildirgesi. (İnternetten çıktı olursa şirketin kaşesi ve imzalı olması gerekli.)
  12. Pasaportun 1-2-3-4. , 38. ve son sayfasının fotokopisi. (tüm Schengen vizelerinin sayfalarınında fotokopileri eklenmelidir.)
  13. Yolcunun önlü arkalı nüfus cüzdanı fotokopisi