Visa Application
Visa Claimed
Visa Unclaimed
Schengen Countries
Passport Information
Travel Insurance
Visa Period
   
Mısır Vize Evrakları

Mısır

Mısır turistik vize başvurularını ; Turistik başvuru yapan acentalar aracılığı ile ya da şahsi başvurulması halinde kabul etmektedir.
En az 6 ay geçerli pasaport.
Vize başvuru formu İngilizce olarak doldurulmalıdır.

 

 Ticari Vize

  1. Eksiksiz olarak doldurulmuş ve imzalanmış vize başvuru formu. (Evli olanlar için eşler ile ilgili bilgiler mutlaka doldurulmalıdır)
  2. 2 adet vesikalık fotograf.
  3. Şirketin antetli kağıdına ingilizce dilekçe yazılmalıdır. Dilekçe şirketin imza sirkülerinde yetkili bir kişi tarafından imzalanmalı ve imza sahibinin adı ve soyadı açıkça yazılmalıdır
  4. Gidilecek ülkedeki şirketten antetli kağıda kaşeli ve imzalı davetiye veya iş gezintisi ile ilgili bilgi içeren bir yazı alınmalıdır. Multiple vize talep edilecekse davetiye de mutlaka belirtilmelidir. (Hazırlanacak olan davetiyenin Mısır Baskonsoloslugu´na hıtaben ve Mısırdaki firmanın telefonu açık ad www.ciprofloxacin500mgantibiotics.com/ ciprofloxacin 500mg resi antetli kağıtlarında olması gerekmektedir.)

 

 Turistik Vize

  1. Eksiksiz olarak doldurulmuş ve imzalanmış vize başvuru formu. (Evli olanlar için eşler ile ilgili bilgiler mutlaka doldurulmalıdır)
  2. 2 adet vesikalık fotograf.
  3. Şirketin antetli kağıdına ingilizce dilekçe yazılmalıdır. Dilekçe şirketin imza sirkülerinde yetkili bir kişi tarafından imzalanmalı ve imza sahibinin adı ve soyadı açıkça yazılmalıdır.
  4. Otel rezervasyon formu.
  5. Uçak bileti fotokopisi
  6. Şahsın ev tapusu, banka hesap cüzdanı v.b. evrakların fotokopileri