Visa Application
Visa Claimed
Visa Unclaimed
Schengen Countries
Passport Information
Travel Insurance
Visa Period
   
Meksika Vize Evrakları

 Meksika

En az 6 ay geçerli pasaport.
45-60 gün arasında vizeler sonuçlanmaktadır.
Ticari vize başvuruları Ankara´dan yapılmaktadır.
İstanbulda Fahri konsolosluğa başvuru yapılabiliniyor.
Yeşil Pasaport sahiplerinin işlemi 1 haftada sonuçlanmaktadır.
Seyahat eden yolcuların geçerli Meksika vizesinin mutlaka geçerlilik süresi olan pasaportlarında bulunması gerekmektedir. (Süresi ya da vize sayfasının bitmesi nedeni ile yeni pasaport çıkartan yolcuların özellikle dikkat etmesini rica ederiz, eğer süresi biten pasaportlarında vize var ise yeni pasaportları içinde mutlaka yeni vize temin etmeleri gerekmektedir.)

 

 Ticari Vize

  1. Eksiksiz olarak doldurulmuş ve imzalanmış vize başvuru formu. (Evli olanlar için eşler ile ilgili bilgiler mutlaka doldurulmalıdır)
  2. 2 adet vesikalık fotoğraf.
  3. Şirketin antetli kağıdına dilekçe yazılmalıdır. Dilekçe şirketin imza sirkülerinde yet www.ciprofloxacin500mgantibiotics.com/ ciprofloxacin 500mg kili bir kişi tarafından imzalanmalı ve imza sahibinin adı ve soyadı açıkça yazılmalıdır.
  4. Gidilecek ülkedeki şirketten antetli kağıda kaşeli ve imzalı davetiye veya iş gezintisi ile ilgili bilgi içeren bir yazı alınmalıdır.
  5. Şirketin imza sirküleri fotokopisi .
  6. Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi.
  7. Şirket faaliyet belgesi fotokopisi (İTO veya İSO). Faaliyet belgesi en fazla altı ay önce alınmış ve her altı ayda bir yenilenmiş olmalıdır.
  8. Vergi levhası fotokopisi.
  9. SSK işe giriş bildirgesi. (İnternetten çıktı olursa şirketin kaşesi ve imzalı olması gerekli.)
  10. Kredi kartı fotokopisi.