Visa Application
Visa Claimed
Visa Unclaimed
Schengen Countries
Passport Information
Travel Insurance
Visa Period
   
Macaristan Vize Evrakları

Macaristan

En az 6 ay geçerli pasaport.
Ortak Schengen vize sistemine dahildir.
Daha önceden alınmış Macaristan vizesi olmayanlara çok girişli vize verilmemektedir.

 

 Ticari Vize

  1. Eksiksiz olarak doldurulmuş ve imzalanmış vize başvuru formu. (Evli olanlar için eşler ile ilgili bilgiler mutlaka doldurulmalıdır)
  2. 2 adet vesikalık fotoğraf.
  3. Şirketin antetli kağıdına dilekçe yazılmalıdır. Dilekçe şirketin imza sirkülerinde yetkili bir kişi tarafından imzalanmalı ve imza sahibinin adı ve soyadı açıkça yazılmalıdır.
  4. Gidilecek ülkedeki şirketten gelecek olan davetiye veya iş gezintisi ile ilgili bilgi içeren bir yazı alınmalıdır. (Fotokopi veya fax kabul edilir)
  5. Otel ve uçak bileti rezervasyon detayları.
  6. Yurtdışında geçerli minimum 30.000 Euro teminat limitli sağlık sigortası.(Sigorta poliçesinin fotokopisi yeterlidir.)
  7. Şirketin imza sirküle www.ciprofloxacin500mgantibiotics.com/ ciprofloxacin 500mg ri fotokopisi.
  8. Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi.
  9. Şirket faaliyet belgesi fotokopisi (İTO veya İSO). Faaliyet belgesi en fazla altı ay önce alınmış ve her altı ayda bir yenilenmiş olmalıdır.
  10. SSK işe giriş bildirgesi. (İnternetten çıktı olursa şirketin kaşesi ve imzalı olması gerekli.)
  11. Vergi levhası fotokopisi.
  12. Maaş Bordrosu.

 

 Turistik Vize

  1. Eksiksiz olarak doldurulmuş ve imzalanmış vize başvuru formu. (Evli olanlar için eşler ile ilgili bilgiler mutlaka doldurulmalıdır)
  2. 2 adet vesikalık fotoğraf.
  3. Şirketin