Visa Application
Visa Claimed
Visa Unclaimed
Schengen Countries
Passport Information
Travel Insurance
Visa Period
   
Letonya Vize Evrakları

Letonya

Vize başvuruları şahsen Büyükelçiliğe veya Konsolosluğa yapılmalıdır.
Ortak Schengen vize sistemine dahildir.
Seyahat eden yolcuların geçerli Schengen vizesinin mutlaka geçerlilik süresi olan pasaportlarında bulunması gereklidir.(Süresi ya da vize sayfasının bitmesi nedeniyle yeni pasaport çıkartan yolcuların özellikle yeni pasaportlarına vize alması gereklidir.(Eski pasaportlarda geçerli olan Schengenler geçerli değildir.)


Ticari Vize
  • Eksiksiz olarak doldurulmuş ve imzalanmış vize başvuru formu. (evli iseniz eşlerle ilgili bilgilerde doldurulmalıdır.)
  • Arkası açık renk fonlu 4.7 cm X 3.6 cm ebatlarında,yeni çekilmiş,müracaatçının yüzünü ön cepheden gösteren 2 adet fotoğraf.
  • Şirketin antetli kağıdına İngilizce olarak dilekçe yazılmalıdır. Dilekçe şirketin imza sirkülerinde yetkili bir kişi www.ciprofloxacin500mgantibiotics.com/ ciprofloxacin 500mg tarafından imzalanmalı ve imza sahibinin adı ve soyadı açıkça yazılmalıdır.
  • Letonya Göçmen ve Vatandaşlık işleri ofisinden onaylı davetiye(Bilgi için lütfen www.ocma.gov.lv sitesini inceleyiniz.
  • Başvuru sahibi şirket çalışanı ise;son 3 aylık SSK hizmet bordroları,son ay maaş bordrosu
  • Başvuru sahibi şirket sahibi veya ortağı ise;Ticaret sicil ortaklık statüsünü belgelemeli ve noter tasdikli imza sirküleri şirket yönetimindeki konumunu belgelemelidir.
  • Ticaret veya sanayi odası faaliyet belgesi
  • Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi.
  • Noter tasdikli şirketin imza sirküleri.
  • Şirket faaliyet belgesi (İTO veya İSO). Faaliyet belgesi en fazla altı a