Visa Application
Visa Claimed
Visa Unclaimed
Schengen Countries
Passport Information
Travel Insurance
Visa Period
   
Katar Vize Evrakları

Katar

En az 6 ay geçerli pasaport.
Katar´a giriş vizesi ülkeyi ticari ve turistik amaçla ziyaret etmek isteyenler için aşağıda belirtilmiş olan bilgiler dahilinde Doha Uluslararası Havalimanı´nda verilmektedir.
Yolcunun yanında 5000 Katar Riyali nakit veya geçerli kredi kartı bulundurması gerekmektedir.
Otel rezervasyon detayları. ( Rezervasyonun 5 yıldızlı bir otelde bulunması gerekmektedir)
Uçak bileti. (Gidiş-Dönüş olmalıdır)
Ziyaret (İşadamları için) sadece onaylanmış şirketler tarafından olmalıdır.

 

 İrtibat Adresleri

Büyükelçilik
Karaca Sokak No:19 G.O.P. Ankara
+90 312 490 67 57 Fax: +90 312 490 72 74