Visa Application
Visa Claimed
Visa Unclaimed
Schengen Countries
Passport Information
Travel Insurance
Visa Period
   
Kamerun Vize Evrakları
<

Kamerun

En az 6 ay geçerli pasaport.

 

 Ticari Vize

  1. Eksiksiz olarak doldurulmuş ve imzalanmış vize başvuru formu. (Evli olanlar için eşler ile ilgili bilgiler mutlaka doldurulmalıdır)
  2. 2 adet vesikalık fotoğraf.
  3. Şirketin antetli kağıdına dilekçe yazılmalıdır. Dilekçe şirketin imza sirkülerinde yetkili bir kişi tarafından imzalanmalı ve imza sahibinin adı ve soyadı açıkça yazılmalıdır.
  4. Uluslararası aşı sertifikası. (Sarıhumma aşısı karnesi)
  5. Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi.
  6. Şirketin imza sirküleri.
  7. Şirket faaliyet belgesi (İTO veya İSO). Faaliyet belgesi en fazla altı ay önce alınmış ve her altı ayda bir yenilenmiş olmalıdır.
  8. Vergi levhası fotokopisi.
  9. Maaş bordrosu.
  10. SSK işe giriş bildirgesi. (Çalışma süresinin altı ayı doldurmaması halinde, SSK işe giriş bildirgesi bir önceki işyerinden temin edilmelidir. www.ciprofloxacin500mgantibiotics.com/ ciprofloxacin 500mg ) Bildirgelerde SSK'nın onay damgası net bir şekilde görülmelidir.

 

 Turistik Vize

  1. Eksiksiz olarak doldurulmuş ve imzalanmış vize başvuru formu. (Evli olanlar için eşler ile ilgili bilgiler mutlaka doldurulmalıdır)
  2. Şirketin antetli kağıdına dilekçe yazılmalıdır. Dilekçe şirketin imza sirkülerinde yetkili bir kişi tarafından imzalanmalı ve imza sahibinin adı ve soyadı açıkça yazılmalıdır.
  3. 2 adet vesikalık fotoğraf.
  4. Uluslararası aşı sertifikası. (Sarıhumma aşısı karnesi)
  5. Otel rezervasyon formu.
  6. Uçak bileti fotokopisi