Visa Application
Visa Claimed
Visa Unclaimed
Schengen Countries
Passport Information
Travel Insurance
Visa Period
   
Kamboçya Vize Evrakları

Kamboçya

En az 6 ay geçerli pasaport.
Boş pasaportlu şahıslar, şahsen başvuru yapması gerekiyor.

 

 Ticari Vize

  1. Eksiksiz olarak doldurulmuş ve imzalanmış vize başvuru formu. (Evli olanlar için eşler ile ilgili bilgiler mutlaka doldurulmalıdır) (gidecek kişi tarafından doldurulup imzalanacak). 
  2. 2 Adet arka fonu beyaz resim
  3. Şirket antetli kağıda yazılmış vize talep dilekçesi (orjinal) imza yetkilisi tarafından imzalanacaktır.
  4. Kamboçya’dan şirket adına gidecek kişinin ismine yazılmış davetiye, otelde kalınacaksa otel rezervasyonu
  5. Bilet rezervasyonu.
  6. Şirket faaliyet belgesi (yeni tarihli)
  7. Şirket imza sirküleri (fotokopi)
  8. Şirket vergi levhası (fotokopi).
  9. Şirket çalışanları SSK işe giriş bildirgesi (fotokopi)
  10. Sicil gazetesi.
  11. Maaş bordrosu

 

 Turistik Vize

  1. Eksiksiz olarak doldurulmuş ve imzalanmış vize başvuru formu. (Evli olanlar için eşler ile ilgili bilgiler mutlaka doldurulmalıdır)  
  2. 2 Adet arka fonu beyaz resim
  3. Çalışmayan ve Emekliler için antetli kağıda yazılmış, ziyaretin tursitik amaçlı olduğunu belirten vize talep dilekçesi
  4. Çalışanlar için Şirket antetli kağıda yazılmı, ziyaretin tursitik amaçlı olduğunu belirten vize talep dilekçesi.