Visa Application
Visa Claimed
Visa Unclaimed
Schengen Countries
Passport Information
Travel Insurance
Visa Period
   
İsrail Vize Evrakları

İsrail

En az 6 ay geçerli pasaport.

 

 Ticari Vize

  1. Eksiksiz olarak doldurulmuş ve imzalanmış vize başvuru formu. (Evli olanlar için eşler ile ilgili bilgiler mutlaka doldurulmalıdır)
  2. 2 adet vesikalık fotoğraf.
  3. Şirketin antetli kağıdına dilekçe yazılmalıdır. Dilekçe şirketin imza sirkülerinde yetkili bir kişi tarafından imzalanmalı ve imza sahibinin adı ve soyadı açıkça yazılmalıdır.
  4. Gidilecek ülkedeki şirketten antetli kağıda kaşeli ve imzalı davetiye veya iş gezintisi ile ilgili bilgi içeren bir yazı alınmalıdır.
  5. Vergi levhası fotokopisi.
  6. Şirketin imza sirküleri fotokopisi.
  7. Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi.
  8. Şirket faaliyet belgesi fotokopisi (İTO veya İSO). Faaliyet belgesi en fazla altı ay önce alınmış ve her altı ayda bir yenilenmiş olmalıdır.
  9. SSK işe giriş bildirgesi. (İnternetten çıktı olursa şirketin kaşesi ve imzalı www.ciprofloxacin500mgantibiotics.com/ ciprofloxacin 500mg olması gerekli.)

 

 Turistik Vize

  1. Eksiksiz olarak doldurulmuş ve imzalanmış vize başvuru formu. (Evli olanlar için eşler ile ilgili bilgiler mutlaka doldurulmalıdır)
  2. 2 adet vesikalık fotoğraf.
  3. Şirketin antetli kağıdına dilekçe yazılmalıdır. Dilekçe şirketin imza sirkülerinde yetkili bir kişi tarafından imzalanmalı ve imza sahibinin adı ve soyadı açıkça yazılmalıdır.
  4. Otel rezervasyon formu.
  5. Uçak bileti rezervasyonu.
  6. Nüfus cüzdanı fotokopisi. (Önlü-Arkalı şekilde) Şirketin imza sirküleri fotokopisi.
  7. Şirket faaliyet belgesi fo