Visa Application
Visa Claimed
Visa Unclaimed
Schengen Countries
Passport Information
Travel Insurance
Visa Period
   
İspanya Vize Evrakları

İspanya

En az 6 ay geçerli pasaport.
Ortak Schengen vize sistemine dahildir.
Vize başvuru formu Türkçe, İngilizce ve İspanyolca'dır.
İlk kez Schengen vizesi alacak yolcular şahsen başvurmalı ve tüm evraklarının orjinallerini vermesi gerekmektedir.

 

 Ticari Vize

  1. Eksiksiz olarak doldurulmuş ve imzalanmış vize başvuru formu. (Evli olanlar için eşler ile ilgili bilgiler mutlaka doldurulmalıdır)
  2. 2 adet vesikalık fotoğraf
    * Mutlaka son 3 ay içerisinde çekilmiş olmalıdır.
    * Arka fon açık ve tek renkte, desensiz olmalıdır.
  3. Şirketin antetli kağıdına dilekçe yazılmalıdır. Dilekçe şirketin imza sirkülerinde yetkili bir kişi tarafından imzalanmalı ve imza sahibinin adı ve soyadı açıkça yazılmalıdır.
  4. Yurtdışından gelmiş antetli kağıda kaşeli ve imzalı davetiye.
  5. Uçak bileti rezervasyon detayları.
  6. Otelin antetli kağıdında bulunan www.ciprofloxacin500mgantibiotics.com/ ciprofloxacin 500mg otel rezervasyon formu. (uçak rezervasyonuyla uyumlu olmalıdır.)
  7. Yurtdışında geçerli minimum 30.000 Euro ya da 50.000 USD teminat limitli seyahat sigortasına sahip olunmalı.
  8. Şirketin imza sirküleri fotokopisi.
  9. Şirket faaliyet belgesi fotokopisi (İTO veya İSO). Faaliyet belgesi en fazla altı ay önce alınmış ve her altı ayda bir yenilenmiş olmalıdır.
  10. Son 4 aylık SSK Prim Belgesi
  11. SSK işe giriş bildirgesi. (İnternetten çıktı olursa şirketin kaşesi ve imzalı olması gerekli.)
  12. Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi.
  13. Vergi levhası fotokopisi.
  14. Maaş Bordrosu.
  15. Banka cüzdanı fotokopisi.( Yolcunun 1-10 gün arası kalışlarında banka cüzdanında minim