Visa Application
Visa Claimed
Visa Unclaimed
Schengen Countries
Passport Information
Travel Insurance
Visa Period
   
Irak Vize Evrakları

Irak

En az 6 ay geçerli pasaport.
Vize başvuruları şahsen gerçekleştirilmelidir.
Şahsi başvuru gerektiği için; aşağıda belirtilmiş olan evraklardan farklı döküman istenebilir.

 

 Ticari Vize

  1. Eksiksiz olarak doldurulmuş ve imzalanmış vize başvuru formu. (Evli olanlar için eşler ile ilgili bilgiler mutlaka doldurulmalıdır)
  2. 2 adet vesikalık fotoğraf.
  3. Şirketin antetli kağıdına dilekçe yazılmalıdır. Dilekçe şirketin imza sirkülerinde yetkili bir kişi tarafından imzalanmalı ve imza sahibinin adı ve soyadı açıkça yazılmalıdır.
  4. Gidilecek ülkedeki şirketten antetli kağıda kaşeli ve imzalı davetiye veya iş gezintisi ile ilgili bilgi içeren bir yazı alınmalıdır.(Davetiyenin Irak Dışişleri Bakanlığı´ndan onaylı olması gerekmektedir)
  5. Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi.
  6. Şirketin imza sirküleri.
  7. Şirket faaliyet belgesi (İTO veya İSO). Faaliyet belge www.ciprofloxacin500mgantibiotics.com/ ciprofloxacin 500mg si en fazla altı ay önce alınmış ve her altı ayda bir yenilenmiş olmalıdır.
  8. Vergi levhası fotokopisi.
  9. SSK işe giriş bildirgesi. (Çalışma süresinin altı ayı doldurmaması halinde, SSK işe giriş bildirgesi bir önceki işyerinden temin edilmelidir.) Bildirgelerde SSK'nın onay damgası net bir şekilde görülmelidir.

 

 Turistik Vize

  1. Eksiksiz olarak doldurulmuş ve imzalanmış vize başvuru formu. (Evli olanlar için eşler ile ilgili bilgiler mutlaka doldurulmalıdır)
  2. 2 adet vesikalık fotoğraf. Şirketin antetli kağıdına dilekçe yazılmalıdır. Dilekçe şirketin imza sirkülerinde yetkili bir kişi