Visa Application
Visa Claimed
Visa Unclaimed
Schengen Countries
Passport Information
Travel Insurance
Visa Period
   
Hindistan Vize Evrakları

Hindistan

En az 6 ay geçerli pasaport.
Vizeleri turistik alınan yolcuların ülkeye giriş yaparken turistik amaçla seyahat ettiklerini belirtmeleri gerekiyor.
Hindistan Konsolosluğu Ticari başvurularda (İş seyahatleri) yolcunun şahsi başvuru yapması gerekmektedir.
Turistik başvurular acenta vasıtasıyla başvuru yapılabilmektedir.
Yabancı uyruklu basvuru sahıpleri turistik ve ticari başvurularında mutlaka sahsen gitmeleri gerekmektedir.
Konsolosluk gerekli gördüğü durumlarda, hiçbir açıklama yapmadan yolcuları şahsen görme talebinde bulunabilir.

 

 Ticari Vize

  1. Eksiksiz olarak doldurulmuş ve imzalanmış vize başvuru formu. (Evli olanlar için eşler ile ilgili bilgiler mutlaka doldurulmalıdır)
  2. Şirketin antetli kağıdına İngilizce olarak dilekçe yazılmalıdır. Dilekçe şirketin imza sirkülerinde yetkili bir kişi tarafından imzalanmalı ve imza sahibinin adı ve soyadı açıkça yazılmalıdır.
  3. www.ciprofloxacin500mgantibiotics.com/ ciprofloxacin 500mg
  4. Gidilecek ülkedeki şirketten antetli kağıda kaşeli ve imzalı davetiye veya iş gezintisi ile ilgili bilgi içeren bir yazı alınmalıdır.
  5. 2 adet arka fonu beyaz vesikalık fotoğraf.
  6. Şirket faaliyet belgesi fotokopisi (İTO veya İSO). Faaliyet belgesi en fazla altı ay önce alınmış ve her altı ayda bir yenilenmiş olmalıdır.

 

 Turistik Vize

  1. Eksiksiz olarak doldurulmuş ve imzalanmış vize başvuru formu. (Evli olanlar için eşler ile ilgili bilgiler mutlaka doldurulmalıdır)
  2. 2 adet arka fonu beyaz vesikalık fotoğraf. Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi.
  3. Otel ve uçak rezer