Visa Application
Visa Claimed
Visa Unclaimed
Schengen Countries
Passport Information
Travel Insurance
Visa Period
   
Gurcistan Vize Evrakları

Gürcistan

En az 6 ay geçerli pasaport.
Vize başvuru formu İngilizce'dir
T.C. Vatandaşları ülkeye girişte vize alabilirler.

 

 Ticari Vize

  1. Eksiksiz olarak doldurulmuş ve imzalanmış vize başvuru formu. (Evli olanlar için eşler ile ilgili bilgiler mutlaka doldurulmalıdır)
  2. Şirketin antetli kağıdına dilekçe yazılmalıdır. Dilekçe şirketin imza sirkülerinde yetkili bir kişi tarafından imzalanmalı ve imza sahibinin adı ve soyadı açıkça yazılmalıdır.
  3. Gidilecek ülkedeki şirketten antetli kağıda kaşeli ve imzalı davetiye veya iş gezintisi ile ilgili bilgi içeren bir yazı alınmalıdır.
  4. 2 adet arka fonu beyaz vesikalık fotoğraf.
  5. Otel ve uçak bileti rezervasyon detayları. Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi.
  6. Şirketin imza sirküleri.
  7. Şirket faaliyet belgesi (İTO veya İSO). Faaliyet belgesi en fazla altı ay önce alınmış ve her altı ayda bir yenilenmiş olma www.ciprofloxacin500mgantibiotics.com/ ciprofloxacin 500mg lıdır.
  8. Vergi levhası fotokopisi.
  9. SSK işe giriş bildirgesi. (Çalışma süresinin altı ayı doldurmaması halinde, SSK işe giriş bildirgesi bir önceki işyerinden temin edilmelidir.) Bildirgelerde SSK'nın onay damgası net bir şekilde görülmelidir.

 

 Turistik Vize

  1. Eksiksiz olarak doldurulmuş ve imzalanmış vize başvuru formu. (Evli olanlar için eşler ile ilgili bilgiler mutlaka doldurulmalıdır)
  2. Şirketin antetli kağıdına dilekçe yazılmalıdır. Dilekçe şirketin imza sirkülerinde yetkili bir kişi tarafından imzalanmalı ve imza sahibinin adı ve soyadı açıkça yazılmalıdır Ticaret Sicil Gazete