Visa Application
Visa Claimed
Visa Unclaimed
Schengen Countries
Passport Information
Travel Insurance
Visa Period
   
Aruba Vize Evrakları

Aruba

En az 6 ay geçerliliği bulunan imzalı pasaport.
Schengen vize sistemine dahildir.
Vize başvuruları Hollanda konsolosluğuna yapılmalıdır.
Pasaportta geçerli Schengen vizesi bulunmaması halinde başvuru şahsen gerçekleştirilmelidir.

 

 Ticari Vize

  1. Eksiksiz olarak doldurulmuş ve imzalanmış vize başvuru formu. (Evli olanlar için eşler ile ilgili bilgiler mutlaka doldurulmalıdır)
  2. 2 adet vesikalık fotoğraf.
  3. Şirketin antetli kağıdına dilekçe yazılmalıdır. Dilekçe şirketin imza sirkülerinde yetkili bir kişi tarafından imzalanmalı ve imza sahibinin adı ve soyadı açıkça yazılmalıdır.
  4. Gidilecek ülkedeki şirketten antetli kağıda kaşeli ve imzalı davetiye veya iş gezintisi ile ilgili bilgi içeren bir yazı alınmalıdır.
  5. Otel ve uçak bileti rezervasyon detayl www.ciprofloxacin500mgantibiotics.com/ ciprofloxacin 500mg arı birbiriyle uyumlu olmalıdır.
  6. Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi.
  7. Şirketin imza sirküleri fotokopisi.
  8. Vergi levhası fotokopisi.
  9. Şirket faaliyet belgesi fotokopisi (İTO veya İSO). Faaliyet belgesi en fazla altı ay önce alınmış ve her altı ayda bir yenilenmiş olmalıdır.
  10. SSK işe giriş bildirgesi. (İnternetten çıktı olursa şirketin kaşesi ve imzalı olması gerekli.)

 

 Turistik Vize

  1. Eksiksiz olarak doldurulmuş ve imzalanmış vize başvuru formu. (Evli olanlar için eşler ile ilgili