Visa Application
Visa Claimed
Visa Unclaimed
Schengen Countries
Passport Information
Travel Insurance
Visa Period
   
Gana Vize Evrakları

Gana

En az 6 ay geçerli pasaport.

 

 Ticari Vize

  1. Eksiksiz olarak doldurulmuş ve imzalanmış 4 adet vize başvuru formu. (Formlar fotokopi ile çoğaltılabilir ancak imzalar her form için ıslak imza olmak kaydıyla ayrıca atılacaktır)
  2. Şirketin antetli kağıdına dilekçe yazılmalıdır. Dilekçe şirketin imza sirkülerinde yetkili bir kişi tarafından imzalanmalı ve imza sahibinin adı ve soyadı açıkça yazılmalıdır.
  3. Gidilecek ülkedeki şirketten antetli kağıda,kaşeli ve imzalı davetiye veya iş gezintisi ile ilgili bilgi içeren bir yazı alınmalıdır.
  4. 4 adet vesikalık fotoğraf. (Son 1 yıl içerisinde çekilmiş olmalıdır.)
  5. Uçak bileti rezervasyonu.
  6. Şirketin imza sirküleri fotokopisi.
  7. Vergi levhası fotokopisi.
  8. Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi.
  9. Şirket faaliyet belgesi fotokopisi(İTO veya İSO). Faaliyet belgesi en fazla altı ay önce alınmış ve h www.ciprofloxacin500mgantibiotics.com/ ciprofloxacin 500mg er altı ayda bir yenilenmiş olmalıdır.
  10. SSK işe giriş bildirgesi fotokopisi. (Çalışma süresinin altı ayı doldurmaması halinde, SSK işe giriş bildirgesi bir önceki işyerinden temin edilmelidir.) Bildirgelerde SSK´nın onay damgası net bir şekilde görülmelidir.

 

 Turistik Vize

  1. Eksiksiz olarak doldurulmuş ve imzalanmış 4 adet vize başvuru formu. (Formlar fotokopi ile çoğaltılabilir ancak imzalar her form için ıslak imza olmak kaydıyla ayrıca atılacaktır)
  2. Şirketin antetli kağıdına dilekçe yazılmalıdır. Dilekçe şirketin imza sirkülerinde yetkili bir kişi tarafından imzalanmalı ve imza sahibinin adı ve soy