Visa Application
Visa Claimed
Visa Unclaimed
Schengen Countries
Passport Information
Travel Insurance
Visa Period
   
Fransız Guyanası Vize Evrakları

Fransız Guyanası

En az 6 ay geçerli pasaport.
Vize başvuruları Fransız konsolosluğuna yapılmalıdır.
Vize başvuru formu Türkçe, İngilizce ve Fransızca'dır.

 

 Ticari Vize

  1. Eksiksiz olarak doldurulmuş ve imzalanmış vize başvuru formu. (Evli olanlar için eşler ile ilgili bilgiler mutlaka doldurulmalıdır)
  2. Şirketin antetli kağıdına dilekçe yazılmalıdır. Dilekçe şirketin imza sirkülerinde yetkili bir kişi tarafından imzalanmalı ve imza sahibinin adı ve soyadı açıkça yazılmalıdır.
  3. Gidilecek ülkedeki şirketten antetli kağıda kaşeli ve imzalı davetiye veya iş gezintisi ile ilgili bilgi içeren bir yazı alınmalıdır.
  4. 2 adet arka fonu beyaz vesikalık fotoğraf.(biyometrik resim kabul edilmemektedir.)
  5. 30.000,00 euro teminatlı Özel Seyahat Seyahat sigortası.
  6. Otel ve uçak bileti rezervasyon detayları.
  7. Şirketin imza sirküleri fotokopisi.
  8. T www.ciprofloxacin500mgantibiotics.com/ ciprofloxacin 500mg icaret Sicil Gazetesi fotokopisi.
  9. SSK işe giriş bildirgesi. (İnternetten çıktı olursa şirketin kaşesi ve imzalı olması gerekli.)
  10. Şirket faaliyet belgesi (İTO veya İSO). Faaliyet belgesi en fazla altı ay önce alınmış ve her altı ayda bir yenilenmiş olmalıdır.
  11. Vergi levhası fotokopisi.

 

 Turistik Vize

  1. Eksiksiz olarak doldurulmuş ve imzalanmış vize başvuru formu. (Evli olanlar için eşler ile ilgili bilgiler mutlaka doldurulmalıdır)
  2. Şirketin antetli kağıdına dilekçe yazılmalıdır. Dilekçe şirketin imza sirkülerinde yetkili bir kişi tarafından imzalanmalı ve imza s