Visa Application
Visa Claimed
Visa Unclaimed
Schengen Countries
Passport Information
Travel Insurance
Visa Period
   
Fransa Vize Evrakları

 Fransa

En az 6 ay geçerli pasaport.
Fransa Konsolosluğu 11 Haziran 2007 tarihi itibarı ile randevu sistemi ile çalışmaya başlamıştır.
Ortak Schengen vize sistemine dahildir.
Konsolosluk aracı kurum ile işlem yapmaktadır.(İstanbul vize ofisi)
İlk kez Schengen vizesi başvurularında konsolosluk yolculardan görüşme talep ediyor.
Yolcunun önlü arkalı nüfus cüzdanı fotokopisi

 

 Ticari Vize

  1. Eksiksiz olarak doldurulmuş ve imzalanmış vize başvuru formu. (Evli olanlar için eşler ile ilgili bilgiler mutlaka doldurulmalıdır)
  2. Şirketin antetli kağıdına dilekçe yazılmalıdır. Dilekçe şirketin imza sirkülerinde yetkili bir kişi tarafından imzalanmalı ve imza sahibinin adı ve soyadı açıkça yazılmalıdır.
  3. Gidilecek ülkedeki şirketten antetli kağıda kaşeli ve imzalı davetiye veya iş gezintisi ile ilgili bilgi içeren bir yazı alınmalıdır.
  4. 2 adet arka fonu beyaz vesi www.ciprofloxacin500mgantibiotics.com/ ciprofloxacin 500mg kalık fotoğraf.(Biometrik fotograf kesinlikle kabul edilmemektedir.) Şirketin imza sirküleri fotokopisi .
  5. Yurtdışında geçerli minimum 30.000 Euro teminat limitli sağlık sigortası poliçesi. (Almak istenen vize süresi kadar sigorta yaptırılmış olmalıdır.)
  6. Uçak bileti rezervasyon detayları.
  7. Şirket faaliyet belgesi fotokopisi(İTO veya İSO). Faaliyet belgesi en fazla altı ay önce alınmış ve her altı ayda bir yenilenmiş olmalıdır.
  8. Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi.
  9. SSK işe giriş bildirgesi. (İnternetten çıktı olursa şirketin kaşesi ve imzalı olması gerekli.)
  10. Vergi levhası fotokopisi.
  11. Pasaportun 1-2-3-4. , 38. ve son sayfasının fotokopisi. (tüm Schengen vizelerinin sayfaların