Visa Application
Visa Claimed
Visa Unclaimed
Schengen Countries
Passport Information
Travel Insurance
Visa Period
   
Çin Vize Evrakları

Çin

En az 6 ay geçerli pasaport.
Vize başvuru formu İngilizce'dir

 

 Ticari Vize

  1. En az 6 ay geçerli pasaport ve fotokopisi.
  2. İşyeri tarafından verilen tanıtım mektubu-dilekçe. (Orjinali)
  3. Davet eden birimin davetiye mektubu. (Orjinal olması gerekmektedir)
  4. 2 adet fotograf. (4,5 cm x 6 cm ebatında)
  5. Vergi Levhası Fotokopisi
  6. Faaliyet Belgesinin Orjianli (son 3 ay içerisinde alınmış olmalı)
  7. Nüfus cüzdanı fotokopisi.

 

 Turistik Vize

  1. Kişinin pasaport ve fotokopisi.
  2. Nüfus cüzdanı fotokopisi.
  3. 2 adet fotograf. (4,5 cm x6 cm ebatında)
  4. Banka hesap bildirimi.
  5. Gidiş-Dönüş uçak bilet rezervasyonları.
  6. Otel rezervasyonu.
  7. Yerel savcılıktan alınacak adli sicil kaydı.

 

 Çalışma gün ve saatleri

Çalışma Günleri ve Saatleri: Pazartesi-Çarşamba-Cuma 09:00 - 16:00

 

 İrtibat Adresleri

Konsolosluk
Memduh Pata Yalısı Mısırlı Cad. Tarabya İstanbul
+90 212 299 21 88
Büyükelçilik
Gölgeli Sokak No:34 G.O.P Ankara
+90 312 436 06 28