Visa Application
Visa Claimed
Visa Unclaimed
Schengen Countries
Passport Information
Travel Insurance
Visa Period
   
Çek Cumhuriyeti Vize Evrakları

Çek Cumhuriyeti

En az 6 ay geçerli pasaport.
Vize başvuru formu İngilizce, Almanca ve Çekçe'dir. Vize başvuru formu İngilizce doldurulmaldır.
Ortak Schengen vize sistemine dahildir.
Ankara Çek Cumhuriyeti Büyükelçiliğine seyahat sigortasının aslının sunulması gerekmektedir.
Daha önceden Schengen vizesi olmayanlar için şahsen başvuru gerekmektedir.

 

 Ticari Vize

  1. Eksiksiz olarak doldurulmuş ve imzalanmış vize başvuru formu. (Evli olanlar için eşler ile ilgili bilgiler mutlaka doldurulmalıdır)
  2. Şirketin antetli kağıdına dilekçe yazılmalıdır. Dilekçe şirketin imza sirkülerinde yetkili bir kişi tarafından imzalanmalı ve imza sahibinin adı ve soyadı açıkça yazılmalıdır.
  3. Gidilecek ülkedeki şirketten antetli kağıda kaşeli ve imzalı davetiye veya iş gezintisi ile ilgili bilgi içeren bir yazı alınmalıdır.
  4. 2 adet arka fonu beyaz normal ebatlarda vesikalık fotoğraf. (biyome www.ciprofloxacin500mgantibiotics.com/ ciprofloxacin 500mg trik resim kabul edilmemektedir.)
  5. Otelin antetli kağıdında otel rezervasyonun onayı. (uçak bilet tarihleriyle uyumlu olması gerekmektedir.)
  6. Uçak bileti rezervasyon detayları.
  7. Yurtdışında geçerli minimum 30.000 Euro teminat limitli sağlık sigortası.(Sigorta poliçesinin fotokopisi yeterlidir.) sigorta mutlaka gidiş tarihinden 1 gün önce başlamalı.
  8. Şirketin imza sirküleri fotokopisi.
  9. Şirket faaliyet belgesi fotokopisi (İTO veya İSO). Faaliyet belgesi en fazla altı ay önce alınmış ve her altı ayda bir yenilenmiş olmalıdır.
  10. Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi.
  11. SSK işe giriş bildirgesi. (İnternetten çıktı olursa şirketin kaşesi ve imzalı olması gerekli.)
  12. Vergi