Visa Application
Visa Claimed
Visa Unclaimed
Schengen Countries
Passport Information
Travel Insurance
Visa Period
   
Cezayir Vize Evrakları

Cezayir

En az 6 ay geçerli pasaport.
Vize başvuru formu Fransızca' dır.
Pasaportlarında İsrail vizesi bulunan yolcuların müracaatları değerlendirilmez.

 

 Ticari Vize

  1. Eksiksiz olarak doldurulmuş ve imzalanmış vize başvuru formu. (Evli olanlar için eşler ile ilgili bilgiler mutlaka doldurulmalıdır)
  2. Şirketin antetli kağıdına dilekçe yazılmalıdır. Dilekçe şirketin imza sirkülerinde yetkili bir kişi tarafından imzalanmalı ve imza sahibinin adı ve soyadı açıkça yazılmalıdır.
  3. Gidilecek ülkedeki şirketten antetli kağıda kaşeli ve imzalı davetiye veya iş gezintisi ile ilgili bilgi içeren bir yazı alınmalıdır.
  4. 2 adet arka fonu beyaz vesikalık fotoğraf.
  5. Şirketin imza sirküleri fotokopisi.
  6. Şirket faaliyet belgesi fotokopisi (İTO veya İSO). Faaliyet belges www.ciprofloxacin500mgantibiotics.com/ ciprofloxacin 500mg i en fazla altı ay önce alınmış ve her altı ayda bir yenilenmiş olmalıdır.
  7. Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi.
  8. SSK işe giriş bildirgesi. (İnternetten çıktı olursa şirketin kaşesi ve imzalı olması gerekli.)
  9. Vergi levhası fotokopisi.
  10. Maaş Bordrosu.
  11. Son 4 aylık SSK Prim Belgesi.

 

 Turistik Vize

  1. Eksiksiz olarak doldurulmuş ve imzalanmış vize başvuru formu. (Evli olanlar için eşler ile ilgili bilgiler mutlaka doldurulmalıdır)
  2. Şirketin antetli kağıdına dilekçe y