Visa Application
Visa Claimed
Visa Unclaimed
Schengen Countries
Passport Information
Travel Insurance
Visa Period
   
Cayman Adalari Vize Evrakları

Cayman Adaları

En az 6 ay geçerli pasaport
Vize başvuruları İngiliz konsolosluğuna yapılmalıdır ve İngiltere Vize formu doldurulmalıdır. (form mutlaka siyah kalem ile doldurulmalıdır.)
Daha önce başvurusu red edilen ya da ilk kez başvuruda bulunacak şahıslar müracaatlarını şahsen gerçekleştirmelidir.

 

 Ticari Vize

  1. Eksiksiz olarak doldurulmuş ve imzalanmış vize başvuru formu. (Evli olanlar için eşler ile ilgili bilgiler mutlaka doldurulmalıdır)
  2. Şirketin antetli kağıdına dilekçe yazılmalıdır. Dilekçe şirketin imza sirkülerinde yetkili bir kişi tarafından imzalanmalı ve imza sahibinin adı ve soyadı açıkça yazılmalıdır.(ingilizce olmalı)
  3. Gidilecek ülkedeki şirketten antetli kağıda kaşeli ve imzalı davetiye veya iş gezintisi ile ilgili bilgi içeren bir yazı alınmalıdır.
  4. 2 adet arka fonu beyaz vesikalık fotoğraf.
  5. Şirketin imza sirküleri fotokopisi..(ingilizce olmalı)
  6. www.ciprofloxacin500mgantibiotics.com/ ciprofloxacin 500mg
  7. Şirket faaliyet belgesi fotokopisi (İTO veya İSO). Faaliyet belgesi en fazla altı ay önce alınmış ve her altı ayda bir yenilenmiş olmalıdır.(ingilizce olmalı)
  8. Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi.(ingilizce olmalı)
  9. Vergi levhası fotokopisi.
  10. SSK işe giriş bildirgesi. (İnternetten çıktı olursa şirketin kaşesi ve imzalı olması gerekli.)

 

 Turistik Vize

  1. Eksiksiz olarak doldurulmuş ve imzalanmış vize başvuru formu. (Evli olanlar için eşler ile ilgili bilgiler mutlaka doldurulmalıdır)
  2. Şirketin antetli kağıdına dilekçe yazılmalıdır. Dilekçe şirketin imza sirkülerinde