Visa Application
Visa Claimed
Visa Unclaimed
Schengen Countries
Passport Information
Travel Insurance
Visa Period
   
Banglades Vize Evrakları

Bangladeş

En az 6 ay geçerli imzalı pasaport.
Vize başvuruları Ankara´dan yapılmaktadır.
Vize başvuru formu İngilizce'dir ve İngilizce doldurulması gerekmektedir.

 

 Ticari Vize

  1. Eksiksiz olarak doldurulmuş ve imzalanmış vize başvuru formu. (Evli olanlar için eşler ile ilgili bilgiler mutlaka doldurulmalıdır)
  2. 3 adet vesikalık fotoğraf.
  3. Şirketin antetli kağıdına ingilizce dilekçe yazılmalıdır. Dilekçe şirketin imza sirkülerinde yetkili bir kişi tarafından imzalanmalı ve imza sahibinin adı ve soyadı açıkça yazılmalıdır.
  4. Gidilecek ülkedeki şirketten davetiye alınmalıdır ve davetiye'nin Bangladeş'ten Büyükelçiliğe faxlanması gerekmektedir.
  5. Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi.
  6. Vergi levhası fotokopisi.
  7. Şirketin imza sirküleri fot www.ciprofloxacin500mgantibiotics.com/ ciprofloxacin 500mg okopisi .
  8. Şirket faaliyet belgesi fotokopisi(İTO veya İSO). Faaliyet belgesi en fazla altı ay önce alınmış ve her altı ayda bir yenilenmiş olmalıdır. (Faliyet belgesi ingilizce olarak alınması gerekiyor ya da tercüme bürosundan ingilizceye çeviri yaptırılmış şekilde verilmesi gerekiyor.)
  9. SSK işe giriş bildirgesi. (İnternetten çıktı olursa şirketin kaşesi ve imzalı olması gerekli.)

 

 Turistik Vize

  1. Eksiksiz olarak doldurulmuş ve imzalanmış vize başvuru formu. (Evli olanlar için eşler ile ilgili bilgiler mutlaka doldurulmalıdır) <