Visa Application
Visa Claimed
Visa Unclaimed
Schengen Countries
Passport Information
Travel Insurance
Visa Period
   
Türkmenistan Vize Evrakları

Türkmenistan

En az 6 ay geçerli pasaport.
Turistik vize başvuruları şahsen gerçekleştirilmelidir.

 

 Ticari Vize

  1. Eksiksiz olarak doldurulmuş ve imzalanmış vize başvuru formu. (Evli olanlar için eşler ile ilgili bilgiler mutlaka doldurulmalıdır)
  2. Vesikalık fotoğraf.
  3. Şirketin antetli kağıdına dilekçe yazılmalıdır. Dilekçe şirketin imza sirkülerinde yetkili bir kişi tarafından imzalanmalı ve imza sahibinin adı ve soyadı açıkça yazılmalıdır.
  4. Tükmenistan Dışişleri Bakanlığı´ndan teleks numaralı resmi davetiye hazırlatılmalı ve teleks nosu yolcuya bildirilmeli.(İlk Türkmenistan vize basvurularında gelen teleks nolu davetiyenin orjinali istenmektedir.)
  5. Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi.
  6. Şirketin imza sirküleri fotokopisi.
  7. Şirket faaliyet belgesi fotokopisi (İTO veya İSO). Faaliyet belgesi en fazla altı ay önce alınmış ve her altı ayda bir yenilenmiş olmal www.ciprofloxacin500mgantibiotics.com/ ciprofloxacin 500mg ıdır.
  8. Vergi levhası fotokopisi.
  9. SSK işe giriş bildirgesi fotokopisi. (Çalışma süresinin altı ayı doldurmaması halinde, SSK işe giriş bildirgesi bir önceki işyerinden temin edilmelidir.) Bildirgelerde SSK´nın onay damgası net bir şekilde görülmelidir.

 

 İrtibat Adresleri

Konsolosluk
Gazi Evrenos Cad. Baharistan Sok. No:13 Yeşilköy İstanbul
+90 212 662 02 21
Büyükelçilik
Koza Sok. No:28 Çankaya Ankara
+90 312 441 71 22

 

fiogf49g