Visa Application
Visa Claimed
Visa Unclaimed
Schengen Countries
Passport Information
Travel Insurance
Visa Period
   
Tacikistan Vize Evrakları

Tacikistan

En az 6 ay geçerli pasaport.
Tacikistan T.C Vatandaşları´na havaalanında vıze vermektedir. (2 adet vesikalık resim gerekmektedir.)

 

 Ticari Vize

  1. Eksiksiz olarak doldurulmuş ve imzalanmış vize başvuru formu. (Evli olanlar için eşler ile ilgili bilgiler mutlaka doldurulmalıdır) (2 adet)
  2. 2 adet vesikalık fotoğraf.
  3. Şirketin antetli kağıdına dilekçe yazılmalıdır. Dilekçe şirketin imza sirkülerinde yetkili bir kişi tarafından imzalanmalı ve imza sahibinin adı ve soyadı açıkça yazılmalıdır.
  4. Davetiye, Tacikistan Dışişleri Bakanlığı konsolosluk bölümünden resmi davetiye hazırlatılmalı ve orijinali yolcuya yollanmalı.
  5. Şirketin imza sirküleri.
  6. Şirket faaliyet belgesi (İTO veya İSO). Faaliyet belgesi en fazla altı ay önce alınmış ve her altı ayda bir yenilenmiş olmalıdır.
  7. Vergi levhası fotokopisi.
  8. Ticari sicil gazetesi
  9. www.ciprofloxacin500mgantibiotics.com/ ciprofloxacin 500mg
  10. SSK işe giriş bildirgesi. (Çalışma süresinin altı ayı doldurmaması halinde, SSK işe giriş bildirgesi bir önceki işyerinden temin edilmelidir.) Bildirgelerde SSK'nın onay damgası net bir şekilde görülmelidir.

 

 Turistik Vize

  1. Eksiksiz olarak doldurulmuş ve imzalanmış vize başvuru formu. (Medeni durum ve eşlerle ilgili bilgiler mutlaka belirtilmelidir.) (2 adet)
  2. 2 adet vesikalık fotoğraf.
  3. Şirketin antetli kağıdına dilekçe yazılmalıdır. Dilekçe şirketin imza sirkülerinde yetkili bir kişi tarafından imzalanmalı ve imza sahibinin adı ve soyadı açıkça yazılmalıdır.
  4. Otel reze