Visa Application
Visa Claimed
Visa Unclaimed
Schengen Countries
Passport Information
Travel Insurance
Visa Period
   
Slovakya Vize Evrakları

Slovakya

En az 6 ay geçerli pasaport.
Ortak Schengen vize sistemine dahildir.
Pasaportta daha önce alınmış Slovakya vizesi yoksa, yolcuyu şahsen görmek istiyorlar.
Şahsi başvurularda aşağıda belirtilmiş olan evraklardan farklı dökuman istenebilir.
Konsolosluk gerekli gördüğü durumlarda, hiçbir açıklama yapmadan yolcuları şahsen görme talebinde bulunabilir.

 

 Ticari Vize

  1. Eksiksiz olarak doldurulmuş ve imzalanmış vize başvuru formu. (Evli olanlar için eşler ile ilgili bilgiler mutlaka doldurulmalıdır)
  2. 3 adet (eni 3cm - boyu 3,5cm) vesikalık fotoğraf.
  3. Şirketin antetli kağıdına dilekçe yazılmalıdır. Dilekçe şirketin imza sirkülerinde yetkili bir kişi tarafından imzalanmalı ve imza sahibinin adı ve soyadı açıkça yazılmalıdır.
  4. Gidilecek ülkedeki şirket Slovakya´daki noter tarafından tastiklenmiş davetiye sağlamalı ve söz konusu davetiyenin orijinalini konsolosluğa su www.ciprofloxacin500mgantibiotics.com/ ciprofloxacin 500mg nulmak üzere yolcuya ulaştırmalıdır.
  5. Otel ve uçak bileti rezervasyon detayları.
  6. Şirketin imza sirküleri fotokopisi.
  7. Şirket faaliyet belgesi fotokopisi (İTO veya İSO). Faaliyet belgesi en fazla altı ay önce alınmış ve her altı ayda bir yenilenmiş olmalıdır.
  8. Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi.
  9. Vergi levhası fotokopisi.
  10. SSK işe giriş bildirgesi. (İnternetten çıktı olursa şirketin kaşesi ve imzalı olması gerekli.)

 

 Turistik Vize

  1. Eksiksiz olarak doldurulmuş ve imzalanmış vize başvuru formu. (Evli olanlar için eşler ile ilgili b