Visa Application
Visa Claimed
Visa Unclaimed
Schengen Countries
Passport Information
Travel Insurance
Visa Period
   
Sırbistan Vize Evrakları

 Sırbistan

En az 6 ay geçerli pasaport.

 

 Ticari Vize

  1. Eksiksiz olarak doldurulmuş ve imzalanmış vize başvuru formu. (Evli olanlar için eşler ile ilgili bilgiler mutlaka doldurulmalıdır)
  2. 2 adet vesikalık fotograf.
  3. Şirketin antetli kağıdına ingilizce dilekçe yazılmalıdır. Dilekçe şirketin imza sirkülerinde yetkili bir kişi tarafından imzalanmalı ve imza sahibinin adı ve soyadı açıkça yazılmalıdır.
  4. Gidilecek ülkedeki şirketten antetli kağıda kaşeli ve imzalı davetiye alınmalı. (Davetiyede davet eden firmanın adı ,adresi ve telefonu görünmeli ve davetiye Sırbistandan direk konsolosluga faxlanmalıdır. Fax No: 0212 213 76 86)
  5. Uçak bileti rezervasyon detayları.
  6. Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi.
  7. Şirketin imza sirküleri fotokopisi.
  8. Şirket faaliyet belgesi fotokopisi (İTO veya İSO). Faaliyet belgesi en fazla altı ay önce alınmış ve her altı ay www.ciprofloxacin500mgantibiotics.com/ ciprofloxacin 500mg da bir yenilenmiş olmalıdır.
  9. Vergi levhası fotokopisi.
  10. SSK işe giriş bildirgesi. (İnternetten çıktı olursa şirketin kaşesi ve imzalı olması gerekli.)

 

 Turistik Vize

  1. Eksiksiz olarak doldurulmuş ve imzalanmış vize başvuru formu. (Evli olanlar için eşler ile ilgili bilgiler mutlaka doldurulmalıdır)
  2. 2 adet vesikalık fotograf.
  3. Şirketin antetli kağıdına dilekçe yazılmalıdır. Dilekçe şirketin imza sirkülerinde yetkili bir kişi tarafından imzalanmalı ve imza sahibinin adı ve soyadı açıkça yazılmalıdır.
  4. Uçak bileti fotokopisi
  5. Otelin