Visa Application
Visa Claimed
Visa Unclaimed
Schengen Countries
Passport Information
Travel Insurance
Visa Period
   
Rusya Vize Evrakları

 Rusya

En az 6 ay geçerli pasaport.
Turistik vizeler en fazla 14 günlük tek girişli olarak verilmektedir.
Seyahat eden yolcuların geçerli Rusya vizesinin mutlaka geçerlilik süresi olan pasaportlarında bulunması gerekmektedir. (Süresi ya da vize sayfasının bitmesi nedeni ile yeni pasaport çıkartan yolcuların özellikle dikkat etmesini rica ederiz, eğer süresi biten pasaportlarında vize var ise yeni pasaportları içinde mutlaka yeni vize temin etmeleri gerekmektedir.)

 

 Ticari Vize

  1. Eksiksiz olarak doldurulmuş ve imzalanmış vize başvuru formu. (Evli olanlar için eşler ile ilgili bilgiler mutlaka doldurulmalıdır)
  2. Yabancılar polisinden onaylı davetiye hazırlatılmalı ve orijinali yolcuya yollanmalıdır.Davetiye de belirtilen süre kadar vize verilmektedir.3 aydan daha fazla uzun süreli vize alınıcaksa Eliza testi istenmektedir.
  3. 1 adet vesikalık fotoğraf.

 

 Turistik Vize

  1. Eksiksiz olarak doldurulmuş ve imzalanmış vize başvuru formu. (Evli olanlar için eşler ile ilgili bilgiler mutlaka doldurulmalıdır)
  2. 1 adet vesikalık fotoğraf.
  3. Uçak bileti rezervasyonu.

 

 İrtibat Adresleri

Konsolosluk
İstiklal Cad. No:443 Tünel Beyoğlu İstanbul
+90 212 292 51 01
Büyükelçilik
Karyağdı Sok. No:5 Çankaya Ankara
+90 312 439 21 22