Visa Application
Visa Claimed
Visa Unclaimed
Schengen Countries
Passport Information
Travel Insurance
Visa Period
   
Polonya Vize Evrakları

Polonya

En az 6 ay geçerli pasaport.
Şirket evraklarının tümü son altı ay içerisinde düzenlenmiş ve noter tarafından tastiklenmiş olmalıdır.
Ortak Schengen vize sistemine dahildir.

 

 Ticari Vize

  1. Eksiksiz olarak doldurulmuş ve imzalanmış vize başvuru formu. (Evli olanlar için eşler ile ilgili bilgiler mutlaka doldurulmalıdır)
  2. 1 adet arka fonu beyaz vesikalık fotoğraf. (Son 6 ay içerisinde çekilmiş)
  3. Şirketin antetli kağıdına dilekçe yazılmalıdır. Dilekçe şirketin imza sirkülerinde yetkili bir kişi tarafından imzalanmalı ve imza sahibinin adı ve soyadı açıkça yazılmalıdır.
  4. Gidilecek ülkedeki şirketten antetli kağıda kaşeli ve imzalı davetiyenin orjinali veya iş gezintisi ile ilgili bilgi içeren bir yazı alınmalıdır. (Ayrıca davetiyeyı yollayan kişinin kımlık fotokopısı de istenmektedir.)
  5. Nüfus Cüzdanı fotokopisi.
  6. Otel ve uçak bileti rezervasyon detayları www.ciprofloxacin500mgantibiotics.com/ ciprofloxacin 500mg
  7. Yurtdışında geçerli minimum 30.000 Euro teminat limitli sağlık sigortası poliçesi aslı. (Orjinal belgesinin -iade edilmek üzere- ve fotokopisinin müracaat esnasında ibraz edilmesi rica olunur)
  8. Şirketin imza sirküleri aslı ve fotokopisi. (Son bir sene içerisinde çıkartılmış olmalı)
  9. Ticaret Sicil Gazetesi aslı ve fotokopisi.
  10. Vergi levhası fotokopisi.
  11. Şirket faaliyet belgesi orjinali (İTO veya İSO). Faaliyet belgesi en fazla altı ay önce alınmış ve her altı ayda bir yenilenmiş olmalıdır.
  12. S.S.K onaylı son 4 aylık prim bildirgeleri veya S.S.K´dan veya internetten alınacak S.S.K Hizmet Dökümü Cetveli. (internetten çıktı olabilir.http://www.ssk.gov.tr)
  13. SSK işe giriş bildirge