Visa Application
Visa Claimed
Visa Unclaimed
Schengen Countries
Passport Information
Travel Insurance
Visa Period
   
Panama Vize Evrakları

Panama

En az 6 ay geçerli pasaport.

  1. 1 adet vesikalık fotograf.
  2.  * Şahıstan seyahat sebebini açıklayan bilgi ve seyahat , sağlık masraflarını üstleneceğine dair taahhüt mektubu. (İngilizce olarak)
    Banka referans mektubu ve hesap bakiyesinin miktarı.(Banka cüzdanı ve fotokopisi)
  3.  Panamadaki kefil firmadan veya kefil olan kişiden İngilizce davetiye.
    * Şirket ise; giden kişi için, şirket tarafından yazılmış seyahat ve sağlık masraflarını üstleneceğine dair taahhüt mektubu. (İngilizce olarak)
  4.  Uçak rezervasyon detayları. (Dönüş biletinin fotokopisi)
  5.  Pasaportun 1-3. ve son sayfasının fotokopisi.
  6.  Daha önce Panama vizesi alınmış ise fotokopisi veya Amerika vizesinin fotokopisi.
  7.  İkametgah senedi.

 

 İrtibat Adresleri

Konsolosluk
Süleyman Seba Cad. 69/1 Bahar Apt. Maçka İstanbul
+90 212 227 47 00