Visa Application
Visa Claimed
Visa Unclaimed
Schengen Countries
Passport Information
Travel Insurance
Visa Period
   
Pakistan Vize Evrakları

Pakistan

En az 6 ay geçerli pasaport.

 

 Ticari Vize

  1. Eksiksiz olarak doldurulmuş ve imzalanmış vize başvuru formu. (Evli olanlar için eşler ile ilgili bilgiler mutlaka doldurulmalıdır)
  2. 2 adet vesikalık Fotograf
  3. Şirketin antetli kağıdına dilekçe yazılmalıdır. Dilekçe şirketin imza sirkülerinde yetkili bir kişi tarafından imzalanmalı ve imza sahibinin adı ve soyadı açıkça yazılmalıdır.
  4. Gidilecek ülkedeki şirketten davetiye veya iş gezintisi ile ilgili bilgi içeren bir davetiye alınmalıdır. (Davetiye Pakistanda ki ticaret odasından onaylı olmalıdır.)
  5. Şirketin imza sirküleri fotokopisi.
  6. Vergi levhası fotokopisi.
  7. Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi.
  8. Şirket faaliyet belgesi fotokopisi(İTO veya İSO). Faaliyet belgesi en fazla altı ay önce alınmış ve her altı ayda bir yenilenmiş olmalıdır.
  9. SSK işe giriş bildirgesi. (İnternetten çı www.ciprofloxacin500mgantibiotics.com/ ciprofloxacin 500mg ktı olursa şirketin kaşesi ve imzalı olması gerekli.)
  10. Maaş bordrosu.

 

 Turistik Vize

  1. Eksiksiz olarak doldurulmuş ve imzalanmış vize başvuru formu. (Evli olanlar için eşler ile ilgili bilgiler mutlaka doldurulmalıdır)
  2. 2 adet vesikalık Fotograf
  3. Şirketin antetli kağıdına dilekçe yazılmalıdır. Dilekçe şirketin imza sirkülerinde yetkili bir kişi tarafından imzalanmalı ve imza sahibinin adı ve soyadı açıkça yazılmalıdır.
  4. Otel rezervasyon formu.
  5. Uçak bileti rezervasyonu.
  6. Şirketin imza sirküleri fotokopisi.
  7. Ticaret