Visa Application
Visa Claimed
Visa Unclaimed
Schengen Countries
Passport Information
Travel Insurance
Visa Period
   
Özbekistan Vize Evrakları

 Özbekistan

En az 6 ay geçerli pasaport.
Turistik vize başvuruları şahsen gerçekleştirilmelidir.
Başvurular için Pazartesi,Çarşamba ve Cuma günleri konsolosluk açıktır.

 

 Ticari Vize

  1. Eksiksiz olarak doldurulmuş ve imzalanmış vize başvuru formu. (Evli olanlar için eşler ile ilgili bilgiler mutlaka doldurulmalıdır).
  2. 2 adet vesikalık fotograf.
  3. Şirketin antetli kağıdına dilekçe yazılmalıdır. Dilekçe şirketin imza sirkülerinde yetkili bir kişi tarafından imzalanmalı ve imza sahibinin adı ve soyadı açıkça yazılmalıdır.
  4. Davetiye Özbekistan Dışişleri Bakanlığı'ndan hazırlatılmalı ve Teleks numarası yolcuya bildirilmelidir.
  5. Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi.
  6. Şirketin imza sirküleri fotokopisi
  7. Şirket faaliyet belgesi fotokopisi(İTO veya İSO). Faaliyet belgesi en fazla altı ay önce alınmış ve her altı ayda bir yenilenmiş olmalıdır.
  8. www.ciprofloxacin500mgantibiotics.com/ ciprofloxacin 500mg
  9. Vergi levhası fotokopisi.
  10. SSK işe giriş bildirgesi. (İnternetten çıktı olursa şirketin kaşesi ve imzalı olması gerekli.)

 

 Turistik Vize

  1. Eksiksiz olarak doldurulmuş ve imzalanmış vize başvuru formu. (Evli olanlar için eşler ile ilgili bilgiler mutlaka doldurulmalıdır)
  2. 2 adet vesikalık fotograf
  3. Şirketin antetli kağıdına dilekçe yazılmalıdır. Dilekçe şirketin imza sirkülerinde yetkili bir kişi tarafından imzalanmalı ve imza sahibinin adı ve soyadı açıkça yazılmalıdır.
  4. Otel rezervasyon formu.
  5. Uçak bileti fotokopisi