Visa Application
Visa Claimed
Visa Unclaimed
Schengen Countries
Passport Information
Travel Insurance
Visa Period
   
Norveç Vize Evrakları

 Norveç

En az 6 ay geçerli pasaport.
Ortak Schengen vize sistemine dahildir.
Müracaatta gerekli aşağıda yazan tüm evrakların orjinali istenmektedir.
Konsolosluk Acente müracaatı kabul etmeyip, şahsen başvuru istemektedir.
Konsolosluk vize ücretini başvuru sırasında nakit olarak almaktadır. Şahsi başvurularınızda yanınızda nakit para bulundurmanızı ve konsoloslukların vize ücreti için güncel bilgiyi başvurunuzdan önce öğrenmenizi tavsiye ederiz.
Şahsi başvuru yapılması istenildiği için aşağıda belirtilmiş olan evraklardan farklı dökuman istenebilir.

 

 Ticari Vize

  1. Eksiksiz olarak doldurulmuş ve imzalanmış vize başvuru formu. (Evli olanlar için eşler ile ilgili bilgiler mutlaka doldurulmalıdır)
  2. 2 adet vesikalık fotoğraf.
  3. Şirketin antetli kağıdına dilekçe yazılmalıdır. Dilekçe şirketin imza sirkülerinde yetkili bir kişi tarafından imzalanmalı ve imza sahibinin adı www.ciprofloxacin500mgantibiotics.com/ ciprofloxacin 500mg ve soyadı açıkça yazılmalıdır.
  4. Gidilecek ülkedeki şirketten antetli kağıda kaşeli ve imzalı davetiye veya iş gezintisi ile ilgili bilgi içeren bir yazı alınmalıdır.
  5. Minimum 30.000Euro teminat limitli, seyahat dönemini kapsayan dönemlerde geçerli seyahat sigortası.
  6. Ticaret Sicil Gazetesi .
  7. Şirketin imza sirküleri.
  8. Şirket faaliyet belgesi (İTO veya İSO). Faaliyet belgesi en fazla altı ay önce alınmış ve her altı ayda bir yenilenmiş olmalıdır.
  9. Vergi Levhası.
  10. SSK işe giriş bildirgesi. (Çalışma süresinin altı ayı doldurmaması halinde, SSK işe giriş bildirgesi bir önceki işyerinden temin edilmelidir.) Bildirgelerde SSK'nın onay damgası net bir şekilde görülmelidir.